WijnselectieWie een huis zoekt, neemt een erkend aankoopmakelaar in de hand, omdat deze de huizenmarkt, het aanbod en het huidige prijspeil kent. Inkopers die op zoek zijn naar nieuwe wijnen, kunnen zich wenden tot de Register Wijnmakelaar, die gespecialiseerd is wijnselectie.

 

Een neus voor wijn met een WOW-factor

Wijnverkopers en sommeliers willen hun klanten graag iets bijzonders bieden. Flying Wine Buyer is gespecialiseerd in het opsporen van ‘wijnen met een WOW-factor’ en weet steeds weer nieuwe talentvolle wijnproducenten te vinden voordat deze zijn doorgebroken.


 

Selectie op maat

Inkoopmanagers hebben niet altijd de mogelijkheid om zelf de regio’s en beurzen af te struinen, om steeds weer op zoek te gaan naar een nieuwe ‘pareltjes’. Sommige inkopers schrijven zogenaamde ‘tenders’ uit, waarop potentiele aanbieders en tussenhandel kunnen inschrijven. Dit heeft tot consequentie dat de inkoper niet alleen met vele aanbieders contact zal hebben, maar ook één voor één hun wijnen deskundig zal moeten doorproeven. De inkoopmanager kan ook een zoekopdracht geven aan de wijnmakelaar die met de juiste kaders gericht voor hem op zoek gaat. Dankzij onze service kan de inkoper in een kort tijdsbestek de juiste wijn aan zijn assortiment toevoegen. Door onze voorselectie bespaart hij het tijdrovende contact met tientallen potentiele leveranciers en kostbare reizen. Bovendien is onze service volledig gratis voor inkopers.

Werkwijze

Flying Wine Buyer proeft en beoordeelt vele honderden wijnen in de diverse regio’s, op internationale wijnbeurzen en tijdens B2B evenementen. Nadat we de passende wijnen hebben gevonden, wordt onze voorselectie aangeboden aan de wijnkoper, die deze dan rechtstreeks aan de bron kan kopen.
Nederland heeft een centrale en strategisch belangrijke positie in het Europese wijnlandschap. Omdat wij het frequent persoonlijk contact met de producent van essentieel belang vinden, richten wij ons voornamelijk op de ons omringende klassieke wijnlanden: Italië, Frankrijk, Duitsland en Spanje.

 

Voordelen voor de inkoper

 • Gratis advies van een gerespecteerde inkoopspecialist met meer dan 30 jaar ervaring, die
  • Nederlands, Frans, Duits, Engels en Italiaans spreekt,
  • het internationale vakjargon en de wijnproductietermen begrijpt,
  • een onderscheiden professionele wijnproever is,
  • de weg naar de producenten en de rijzende sterren kent,
  • een groot netwerk in de Internationale wijnhandel heeft,
  • alleen geschikte wijnen aanbiedt,
   van getalenteerde wijnmakers die de sterren van morgen zijn,
   waar de wijncritici lovend over zullen schrijven en uw klanten WOW doet zeggen!
 • Outsourcing is effectief en helpt tijd plus reis- en verblijfskosten te besparen.
 • Alle inkoop geschiedt zonder tussenschakels rechtstreeks bij de bron.
 • Onze wijnselectieservice is geheel vrijblijvend.